Ковельську Федерацію футболу визнано кращою на Волині у 2019 році ФОТО

 26 листопада в Луцьку відбулась чергова конференція Федерації футболу Волині, на якій підбили підсумки року. Ковель на зустрічі представляли голова Федерації футболу міста, заступник міського голови Ігор Прокопів, заступники голови Федерації — тренер ФЦ «Ковель-Волинь» Віктор Романчук та директор МЦ “Спорт для всіх” Роман Лис.

 

Голова Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний розповів про чемпіонат та кубок області, дитячо-юнацькі змагання та жіночий футбол. Також зупинився на недоліках та досягненнях в напрямку поліпшення інфраструктури окремих команд, здобутках та проблемних питаннях міських та районних колективів.
 
 

Значну увагу у своїй промові Віталій Володимирович приділив Ковелю: ”Варто зазначити, що Ковель — місто, на яке потрібно рівнятися. Це футбольний край, де завжди були хороші гравці, віддані фанати. Саме тут проводиться колосальна робота з дітьми, адже тренери працюють на виховання юних спортсменів.
 
 

Приємно, що саме в Ковелі побудували прекрасне футбольне поле зі штучним покриттям, яке слугуватиме для любителів спорту не один десяток років. Також є у місті унікальний комплекс, де розміщені якісні натуральні поля: два стандартних (100/60), три — (50/70), два для міні-футболу (60/40) та одне — для пляжного футболу.”
 
Промовець повідомив присутнім, що у місті залізничників активно ведуться роботи з реконструкції на стадіоні “Локомотив”. Вже поставлено багато залізобетонних конструкцій, штукатурять стіни та вставляють вікна.
 
 

“Хочу сказати величезне спасибі керівництву міста та особисто заступнику міського голови Ігорю Ярославовичу Прокопіву за реальну копітку працю, любов до футболу, за його розвиток як на місцевому, так і обласному рівнях. Всім нам необхідно брати приклад з Ковеля,” - завершив свій виступ колишній тренер луцької “Волині”.
 
Про успіхи ковельських спортсменів поінформував Юрій Титаренко, заступник голови Комітету з розвитку футболу в регіонах Української асоціації футболу: ”Хочеться відзначити, що у Ковелі проходять міжнародні, всеукраїнські дитячі турніри.
 
 

У Всеукраїнських змаганнях “Шкіряний м'яч — 2019” юні ковельчани показали чудові результати у різних вікових категоріях: U11 — 1 місце вибороли учні ЗЗСО №8, U12 — 2 місце посіли представники ЗЗСО “Ліцей №11”, U13 — 2 місце зайняли футболісти ЗОШ №10, U14 — 3 місце завоювала команда СШ №3.
 
Дуже тішить, що у сезоні 2019/2020 років ФЦ “Ковель Волинь” - одна з трьох команд, що представляє область на чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Бажаємо спортсменам наполегливості, успіху та наснаги до перемог.”
 
Юрій Дмитрович дав високу оцінку підготовці і проведенню у нашому місті у серпні чемпіонату України серед команд дівчат U14. За це він подякував співорганізатору змагань — Федерації футболу Ковеля.
 
 

Віталій Кварцяний нагородив Грамотою в номінації “Краща Федерація футболу на Волині у 2019 році” та Кубком “За вагомий внесок у розвиток футболу” голову Федерації футболу Ковеля Ігоря Прокопіва. Також керівнику організації вручили комплект м'ячів, які передадуть школам-партнерам, з якими співпрацює Федерація міста.
 
 

У свою чергу Ігор Ярославович подякував великому колективу людей, персоналу, тренерам та всім, хто підтримує цей вид спорту в Ковелі. Зокрема, директору міського центру “Спорт для всіх” Роману Лису, який дбає про розвиток дитячо-юнацького футболу та виховує з юних гравців професіоналів змалку.  
 

Читайте також:

29 листопада 2019, 17:41

Коментарі

Коментарів немає
Додати коментар:
captcha