«Вокар-Ковель» і «Кураж» розписали результативну нічию у Чемпіонаті Волині

 На радість місцевих вболівальників Ковель знову приймає матчі регулярного Чемпіонату Волині з футзалу, які зазвичай проходили у луцькому «АдреналінСіті». На другий тур першості, окрім ковельчан, у місто залізничників приїхали дев’ять команд Суперліги. Пише  kovel.tv.



Першими на паркет КДЮСШ ім. Є. Кондратовича вийшли господарі майданчика - «Вокар-Ковель» та горохівський «Кураж». Обидві команди досить активно розпочали перший тайм і мали кілька нагод вийти вперед. На 4-ій хвилині голкіпер гостей невдало віддав пас, чим скористався Владислав Валігура та відкрив рахунок у матчі. А через 2 хвилини ударом із штрафного його подвоїв Юрій Романчук. Згодом гра дещо вирівнялась і після розіграшу аута Богдан Гладун скоротив відставання на табло. Загалом у першій половині зустрічі суперники створили чимало гольових моментів, однак на заваді м’ячу стояли воротарі та штанги — 2:1 на користь господарів майданчика.
 
Після перерви малюнок гри абсолютно не змінився і вже на першій хвилині другого тайму Станіслав Кристін відновив паритет у протистоянні. Однак, через хвилину Олександр Ліщук вивів господарів майданчика вперед. На 22-ій хвилині матчу в складі «Вокару» після розіграшу кутового ударом із льоту відзначився голкіпер ковельчан Дмитро Дувакін — 4:2. Проте, через хвилину Станіслав  Кристін вдруге засмутив ковельських вболівальників. На що, Віталій Кашуба швидко відновив перевагу в два голи на користь ковельчан, а через кілька секунд її збільшив Віталій Романчук — 6:3. На 24-ій хвилині за фол останньої надії червону картку отримав Олександр Повідзьон, після чого Юрій Романчук ударом зі штрафного відзначився дублем — 7:3.
 
Відчуваючи комфортну перевагу в чотири голи захищати ворота «Вокару» вийшов молодий та «необстріляний» 16-річний Назар Мигаль, що дозволило гостям швидко відновити інтригу. Богдан і Владислав Гладун за дві хвилини відіграли  три м’ячі — 7:6. Ковельчани намагались зберегти переможний рахунок, однак на останній хвилині Іван Данилюк за гру рукою біля воріт «Куража» отримав фол, який став шостим для господарів майданчика. Богдан Гладун ударом із пенальті відзначився футзальним «покером» та встановив остаточний рахунок на табло КДЮСШ— 7:7.
 
Інші матчі 2-го туру Чемпіонату АМФВ закінчились так: «Агромат» - «Надія» - 0:13; «Вотранс» - «Торпедо» - 14:3; «ЛСТМ» - МФК «Хорів» - 3:7; ФК «Любарт» - «Динамо» - 3:5.
 
Після двох турів «Вокар-Ковель» посідає четверту сходинку в турнірній таблиці Суперліги Чемпіонату Асоціації міні-футболу Волині, де з 6-ма пунктами в доробку лідирують «Надія», «Вотранс» і «Динамо».

Читайте також:

27 листопада 2019, 17:28

Коментарі

Коментарів немає
Додати коментар:
captcha