У Ковелі завершився масштабний осінній футбольний турнір, участь у якому взяли найсильніші юнацькі команди України

 З 25 по 28 листопада на території МЦ «Спорт для всіх» за ініціативи Футбольного Центру «Ковель-Волинь» завершився масштабний осінній футбольний турнір Autumn Football Cup 2019 серед юнаків 2003 р.н., під час якого в нашому місті вдалося зібрати одні із найсильніших юнацьких команд України.



Відзначимо, що в складах команд-учасниць було багато гравців різних юнацьких збірних та навіть учасники молодіжної Ліги Чемпіонів.



До участі приєдналися 8 надзвичайно потужних колективів: ФК «Шахтар» (Донецьк) були представлені командами 2005, 2004 та 2003 р.н., ФК «Карпати» (Львів), ФК «Оболонь-Бровар» (Київ), ФК «Колос» (Ковалівка), Вік-Волинь (Володимир-Волинський) та команда ФЦ «Ковель-Волинь».



Фінальний етап осіннього турніру Autumn Football Cup 2019 зібрав справжні команди бійців, які впродовж чотирьох днів відіграли матчі на шалених швидкостях та неймовірних емоціях.



Результати турніру серед юнаків 2003 р.н.:

1 місце - ФК «Шахтар» 2003
2 місце - ФК «Карпати»
3 місце - ФК «Шахтар» 2004
4 місце - ФК «Оболонь-Бровар»
5 місце - Вік-Волинь
6 місце - ФК «Шахтар» 2005
7 місце - ФЦ «Ковель-Волинь»
8 місце - ФК «Колос»


- Футбольний Центр «Ковель-Волинь» дякує командам-учасницям, котрі стали частиною унікальної футбольної події, яку вперше вдалося реалізувати на Волині! Сподіваємося, що цей проект не останній та чекаємо на майбутні зустрічі! Щиро запрошуємо до Ковеля!, - зауважують у пресслужбі ФЦ «Ковель-Волинь». 

Читайте також:

30 листопада 2019, 18:37

Коментарі

Коментарів немає
Додати коментар:
captcha