Федерація Футболу Ковеля вітає футбольну громадськість міста зі святом - Всеукраїнським днем футболу

 Федерація Футболу Ковеля вітає футбольну громадськість міста зі святом - Всеукраїнським днем футболу, який відзначається сьогодні, 29 квітня! 
 
Футбол – є одним наймасовіших видів спорту у Ковелі. Тут працює когорта досвідчених тренерів, видатних спортсменів, які упродовж багатьох років показують достойні результати, виховуючи нових зірок футболу. У місті продовжують активно розвивати спортивну інфраструктуру, яка за останні роки стала кращою на Волині.
 

Нагадаємо, що серед вагомих досягнень 2019 року є визнання Ковельської Федерації футболу, яку очолює Ігор Прокопів, кращою на Волині. На обласному рівні визнали, що Ковель — місто, на яке потрібно рівнятися. Перший заступник голови Асоціації Футболу Волині Василь Кохановський подякував міськогому голові Олегу Кіндеру за значну роботу, яку було зроблено щодо розбудови футбольної інфраструктури у Ковелі.
 
- На жаль, карантинні заходи позбавили футболістів, тренерів, вболівальників можливості насолоджуватися улюбленим видом спорту. Проте, кожен з нас сподівається на цікаві та змістовні зустрічі у майбутньому, які принесуть ще багато досягнень та нових вражень як спортсменам, так і фанатам футболу. Ще буде час та можливість продемонстрували свою майстерність, командну згуртованість та жагу до перемоги. Бажаю усім міцного здоров'я, витримки та оптимізму, миру та злагоди, нових досягнень та гучних перемог!, - зауважує голова Федерації футболу Ковеля Ігор Прокопів. 
 
Федерація Футболу Ковеля бажає усім, хто живе футболом, якомога більше виграшних матчів та забитих голів! Нехай чемпіонське здоров’я та успіх супроводжують Вас як на футбольному полі, так і в повсякденному житті. Не зупиняйтесь на досягнутому, нехай кожен матч буде переможним, стадіон – переповненим, а підтримка уболівальників – щирою.
 
Довідково:
 
27 років тому, 29 квітня 1992 року, національна збірна команда України з футболу провела свій найперший матч. Зустріч на полі стадіону «Авангард» в Ужгороді із збірною Угорщини завершилися поразкою, проте український футбол отримав поштовх для свого подальшого розвитку і сьогодні займає достойне місце на світовій арені.

 
 

Читайте також:

29 квітня 2020, 14:25

Коментарі

Коментарів немає
Додати коментар:
captcha