Луцька «Волинь» зустрілась з рівненським «Вересом» у Ковелі

 Луцька “Волинь” в період міжсезоння активно тренується та проводить спаринги. Цього разу хрестоносці зустрілись із рівненським “Вересом” у Ковелі, - йдеться у сюжеті 12 каналу.


Тренерський склад “Волині” міг оцінити дії молоді та новачків команди. Адже саме вони становили левову частку команди хрестоносців. На початку зустрічі більшою активністю відзначилися гості, які провели декілька хороших атак, а на 18-й хвилині відкрили рахунок зусиллями Юрія Соломки.
 
Утім, до перерви волинянам вдалося вирівняти гру та відігратися. Вирішальну роль у взятті воріт відіграли фланги нашої команди – Артур Рябов справа виконав чудову діагональ на протилежний край, а Олександр Мартинюк, обробивши м’яч, відправив його прямісінько у дальній кут воріт “Вереса” – 1:1.
 
У другому таймі тренерський штаб “Волині” провів ряд замін. Команда хоч і намагалася активно діяти біля воріт суперників, однак хороших гольових моментів так і не було. Найцікавішим матч був для теперішнього голкіпера “Вереса” Богдана Когута. Раніше він захищав кольори “Волині”.
 
Коли для гравців такі матчі – це можливість себе показати, а потім поспілкуватися з колегами, то для тренерів після матчів робота лише починається, адже треба робити висновки.

Читайте також:

13 лютого 2020, 17:37

Коментарі

Коментарів немає
Додати коментар:
captcha