Міжнародний турнір в Польщі

14 лютого 2015 року у місті Ленчна (Польща),відбувся Міжнародний турнір з футболу серед юнаків 2002 року народження «Кубок президента ФК «Гурнік» Ленчна»,в якому взяли участь футболісти футбольного центру «Ковель-Волинь».В турнірі взяли участь 10 команд які були розбиті на дві групи.Ковельчани потрапили до групи «А»,де у матчах групового етапу здобули такий результат:
ФЦ «Ковель-Волинь» - БКС «Люблін» 2:2
ФЦ «Ковель-Волинь»- «Недзвядек» м.Хелм 4:0
ФЦ «Ковель-Волинь»- «Гурнік» м.Ленчна 3:1
ФЦ «Ковель-Волинь»- «Авія» м.Свіднік 3:0
Незважаючи на прекрасний результат ковельчанам не вдалося посісти перше місце в своїй групі,адже набравши однакову кількість очок із командою БКС «Люблін», у наших футболістів виявилась на один м′яч гірша різниця забитих та пропущених, у ковельчан 12-3, у суперників 12-2.
 Згідно регламенту змагань футболісти ФЦ «Ковель-Волинь» вийшли до півфіналу змагань із другого місця, де зустрілися з переможцем групи «Б» командою «Дублер» м.Ополе.В основний час гри виявити переможця не вдалося, нічия 0:0,отже все вірішувалося в серії післяматчевих пенальті. Нажаль юні ковельчани програли з рахунком 1:2.
  В матчі за за третє місце наші футболісти розгромили 4:0 господарів турніру команду «Гурнік» м.Ленчна (до речі дорослий склад цієї команди виступає у польській Екстракласі), та здобули бронзові нагороди.
Підсумовуючи ці змагання,хотілося відмітити що,всі присутні на турнірі футбольні спеціалісти та вболівальники визнали юних ковельчан найтехнічнішою командою,якій тільки трошечки не вистачило вдачі.
А перемогу в турнірі,теж в серії післяматчевих пенальті,здобули футболісти БКС «Люблін».

Читайте також:

20 лютого 2015, 09:50
sdfsdf
sdfsdfsdf
22 лютого 2015, 23:18

Коментарі

Додати коментар:
captcha