Дві ковельські команди стали призерами зіркового "Новорічного турніру"

  Цьогорічний  "Новорічний турнір" зібрав вісім найсильніших команд з Волинської, Рівненської та Львівської областей, а також зіркових легіонерів...

 

У складі "Вотрансу" зіграли Тарас Михалик  та Артем Федецький  за "Там-Там" виступали Васль Сачко і Роман Максимюк. 

Ковельський "Аперкот" довів, що не боїться авторитетів і впевнено переміг "Там-Там" із зірковими Сачком, Комзюком та Максимюком - 4:2. Рівненський "Комфорт-Сервіс" дещо сенсаційно обіграв львівсько-рівненський "Волиньтабак" 5:1. Ковельський "Аперкот" розібрався із нев"янучими Сачком, Комзюком, Максимюком - 4:2. Справжньою окрасою першого ігрового дня стало протистояння "Вотранса" та "Волиньагротеха". Напружена боротьба, завдяки майстерності Федецького та Михалика, завершилась перемогою "вотрансівців" 5:4.

У півфіналах розгорілися справжні футбольні драми. Спочатку "зустрілись Вотранс" та "Комфорт-Сервіс". Лучани вперто марнували свої моменти, а от "Комфорт-Сервіс" і  використав чи не кожну свою нагоду і здобув перемогу з рахунком 4:1.

 

Другий напівфінал між двома ковельськими колективами закінчився дуеллю воротарів. У серії пенальті перемогли гравці "Шанс-Авто".

 

Матч за третє місце між "Вотрансом" та "Аперкотом" так і не виявив переможця, тому і тут довелося пробивати шестиметрові. Цього разу "Аперкоту" поталанило й вони здобули "бронзу".

 

Як і личить головному поєдинку турніру, інтрига трималася до фінального свистка. І якщо після першого пропущеного, "шансівці" знайшли в собі сили відігратися, то після другого - п"яти хвилини їм виявилось замало. Перемога 2-1 на користь "Комфорт-Сервісу".

Організатори турніру також визначили переможців у різних номінаціях:
Кращий голкіпер турніру:
 Котюк Павло (Комфорт Сервіс)

Кращий Бомбардир турніру: Романчук Тарас (Аперкот)

Кращий гравець турніру: Шафранський Сергій (Шанс-Авто - Володимирівка)

Читайте також:

30 грудня 2014, 14:19

Коментарі

Коментарів немає
Додати коментар:
captcha